Fejlen 0x87E105DC vises, når du prøver at spille et spil eller en app

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille et spil eller en app på din Xbox One-konsol.

0x87E105DC

Det kan betyde, at den tjeneste, der tilbyder spillet eller appen, muligvis ikke er tilgængelig, eller der kan være nedbrud på Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-12-19T15:34:50.6275827+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger.
  3. På den højre side af Netværksindstillinger skal du vælge Test netværksforbindelse.
    Hvis du har problemer med forbindelsen, skal du se Løsning til fejl i netværksforbindelse på Xbox One.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlen 0x87E105DC vises, når du prøver at spille et spil eller en app", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?