Fejl 0x87E107DF vises, når du prøver at starte et spil på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et spil på din Xbox One-konsol:

0x87E107DF

Det kan betyde, at der er et midlertidigt problem med validering af licens, når Xbox Live-tjenesten forsøger at starte spillet.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen.

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-19T02:37:56.7682560+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Tænd/sluk og start > Sluk eller genstart.
  3. Vælg Genstart nu.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x87E107DF vises, når du prøver at starte et spil på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?