Fejl 0x87DD0003 vises, når du logger på Xbox One eller Xbox-appen på pc

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live eller logge på Xbox One eller Xbox-appen på pc:

0x87DD0003

Dette kan betyde, at Xbox Live er ude af drift, eller at der er problemer med at oprette forbindelse.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-24T14:59:26.3346878+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis der ikke er nogen relevante, aktuelle advarsler for tjenesten på statussiden, og du bruger Xbox One-konsollen, kan du prøve Løsning af problemer med streamingkvalitet på Xbox One. Her kan du få hjælp til at løse problemer med timeout og langsomme forbindelser. Hvis du bruger en pc, kan du tjekke Få bedre ydelse, når du streamer spil via Xbox-appen i Windows 10.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x87DD0003 vises, når du logger på Xbox One eller Xbox-appen på pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?