Fejl 0x87dd0013 vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One eller pc

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One-konsol eller pc:

0x87dd0013

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-17T13:37:18.8886837+00:00

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Løsning 2: Genstart konsollen eller pc'en

På Xbox One:

1. På konsollen skal du trykke og holde nede på Xbox-knappen  midt på din Xbox One-controller for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

På din pc:

1. På din pc skal du trykke på Windows-knappen .
  2. Vælg knappen Tænd/sluk > Genstart.

Bemærk! Hvis pc'en ser ud til at være frosset, skal du trykke på Tænd/sluk-tasten og holde den nede i 10 sekunder, indtil pc'en slukkes. Når du har slukket den, skal du trykke på Tænd/sluk-tasten for at genstarte.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x87dd0013 vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One eller pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?