Fejl under download af indhold til Xbox One

Du får vist følgende fejlkoder, når du forsøger at downloade indhold til din Xbox One-konsol eller pc:

0x87de0017, 0x87e107ed, 0x87e10804, 0x87e107d1, 0x87e107d7, 0x87E00011, 0x87e10804, 0x97e10804

Det kan betyde, at indholdet ikke kan downloades fra Microsoft Store, eller at der er et problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Løsning 1: Prøv at downloade indholdet igen

På Xbox One:

1. Gå til Start, åbn Mine spil og apps.
  2. Vælg , og markér derefter det spil eller den app, som du prøver at downloade.
  3. Hvis status vises som Sat i kø eller Sat på pause, skal du markere spillet eller appen og trykke på Menuknappen og derefter vælge Fortsæt installation.

På pc:

1. Åbn Microsoft Store-appen.
  2. Vælg ellipsen (…) i øverste højre hjørne, og vælg derefter Mit bibliotek > Downloads.
  3. Hvis du ser knappen Installer ud for appen, skal du vælge den. Hvis der står Sat på pause skal du vælge fortsættelsespilen.

Løsning 2: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2019-10-17T13:43:43.5013143+00:00
Tv, musik og video: kører
2019-10-17T13:43:43.5013143+00:00

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl under download af indhold til Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?