Fejl 0x87DE2720 vises, når du prøver at installere indhold fra Microsoft Store på Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at installere indhold fra Microsoft Store på din Xbox One-konsol:

0x87DE2720

Det betyder, at indholdet ikke kunne downloades fra Microsoft Store.

Løsning

Du løser dette problem ved at fjerne indholdet og derefter installere det igen. Sådan gør du:

På Xbox One

1. Fjern appen eller spillet:
    1. Dobbelttryk på Xbox-knappen  for at gå tilbage til Start-skærmen.
    2. Vælg Mine spil og apps.
    3. Vælg .
    4. Vælg det indhold, du prøver at installere.
    5. Tryk på knappen Menu  på controlleren.
    6. Vælg Administrer spil eller Administrer app.
    7. Vælg spillet eller appen.
    8. Vælg Fjern alle.
    9. Vælg Fjern alle for at bekræfte.
  2. Installér appen eller spillet igen. Sådan gør du:
    1. Gå til Startskærmen.
    2. Vælg Mine spil og apps.
    3. Vælg Klar til at installere.
    4. Vælg Installer.

På Windows 10

1. Fjern appen eller spillet. Sådan gør du:
    1. Gå til Start, og rul gennem listen over apps, indtil du finder den app eller det spil, du vil installere.
    2. Tryk på og hold (eller højreklik på) appen eller spillet, og vælg derefter Fjern.
    3. Vælg Fjern for at bekræfte.
  2. Installér appen eller spillet igen. Sådan gør du:
    1. Gå til Start, og vælg appen Microsoft Store.
    2. Log på appen Microsoft Store med din Microsoft-konto.
    3. Vælg kontoikonet > Mit bibliotek.
    4. Rul ned, indtil du finder den app eller det spil, du vil installere, og vælg derefter downloadikonet. Appen eller spillet installeres automatisk.