Fejlkode 0x8b050066 vises, når du bruger din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode vises, når du bruger din Xbox One-konsol:

0x8b050066

Dette kan betyde, at der er et problem med Xbox Live, eller at der opstod en uventet fejl på din konsol.

Løsninger

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-12-11T08:58:52.2630339+00:00

Løsning 2: Sluk og tænd for din Xbox

Sluk for din Xbox ved at holdee tænd/sluk-knappen på forsiden af konsollen nede i 10 sekunder. Konsollen slukkes. Tænd derefter konsollen igen.

Løsning 3: Fjern spillet eller appen, og installer det eller den igen

Hvis du forsøger at bruge et spil eller en app, skal du derefter fjerne og geninstallere det eller den:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Mine spil og apps og derefter Se alle.
  2. Vælg Spil eller Apps.
  3. Markér det spil eller den app, du vil fjerne, tryk på Menu-knappen , og vælg derefter Fjern.
  4. Vælg Fjern alle.

Derefter kan du installere spillet eller appen igen. Det gør du ved at indsætte disken eller downloade spillet under fanen Klar til at installere. For at downloade den igen, skal du vælge spiltitlen under fanen Klar til at installere øverst på skærmen. Du kan også finde spillet ved at søge efter det i Microsoft Store.

Løsning 4: Nulstil din konsol

Som en sidste udvej kan du prøve at nulstille din Xbox. Dette geninstallerer konsollens operativsystem. Afhængigt af dit netværk kan det tage et stykke tid.

Advarsel Sørg for, at du markerer Nulstil og behold mine spil og apps. Ellers nulstiller din konsol til fabriksindstillingerne.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
  2. Vælg Nulstil konsol.
  3. Vælg Nulstil og behold mine spil og apps. Den nulstiller operativsystemet og sletter alle potentielle beskadigede data uden at slette dine spil og apps.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x8b050066 vises, når du bruger din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?