Fejlkode 0x91d7000a vises, når du prøver at indlæse en Blu-Ray Disc på Xbox One

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at indlæse en Blu-Ray Disc på din Xbox One-konsol:

0x91d7000a

Disken stoppede. Kontrollér, at dit tv's HDMI-input understøtter HDCP-rettighedsstyring. Hvis ikke, skal du prøve at tilslutte konsollen til en anden TV-indgang.

Løsning

For at løse dette problem skal du skubbe disken ud og genstarte Xbox One-konsollen:

1. Skub Blu-Ray Disc'en ud af konsollen.
  2. Gå til Xbox Startside, med Blu-ray på det store programfelt, flyt fokus til feltet Blu-ray, og tryk derefter på menuknappen  på controlleren.
  3. Vælg Afslut. Hvis du ikke kan vælge "Afslut", er appen allerede lukket.
  4. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  5. Vælg Genstart konsol.
  6. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

7. Når konsollen er startet, skal du indsætte Blu-Ray Disc'en igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x91d7000a vises, når du prøver at indlæse en Blu-Ray Disc på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?