Fejl 0x9b100041 vises, når du prøver at åbne en app på Xbox One

Følgende fejl vises, når du prøver at åbne en Xbox One-app:

0x9b100041

Det betyder, at appen ikke kunne indlæses på din Xbox One-konsol.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Log alle brugere af

Log alle brugere af Xbox One-konsollen. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå tilbage til skærmen Startside, og tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg Log på.
  2. Vælg den profil, der er logget på konsollen.
  3. Vælg Log af.
  4. Gentag disse trin for hver profil, der er logget på konsollen.
  5. Log på din Xbox Live-profil, og prøv derefter at åbne appen igen.

Løsning 2: Genstart konsollen

Hvis den forrige løsning ikke fungerer, skal du prøve at genstarte din konsol. Udfør disse trin:

1. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.
  4. Log på din Xbox Live-profil, og prøv at åbne Xbox One-appen igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x9b100041 vises, når du prøver at åbne en app på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?