Fejl 80070020 vises, når du prøver at starte en app på din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode vises, når du bruger din Xbox One-konsol:

Fejl 80070020

Denne fejl kan opstå, hvis du prøver at starte en app, som allerede kører.

Løsninger

Hvis du har brugt appen eller spillet for nylig, skal du prøve følgende:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-11-24T16:53:24.2767141+00:00

Løsning 2: Afslut og genstart appen

1. Brug venstre styrepind eller D-blokken til at rulle ned, og peg på appen i området med de senest anvendte apps på startskærmen.
  2. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Afslut.
  4. Start appen igen.

Løsning 3: Genstart konsollen.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at starte appen igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen. Prøv at starte appen igen.