Fejlen 0x800705b4 opstår efter en opdatering af konsol, spil eller app

Hvis du ser følgende fejlkode, når du prøver at starte din Xbox eller et spil eller en app efter en opdatering:

0x800705b4

Dette kan betyde, at opdateringen ikke lykkedes.

Forsøger du på at opdatere din Xbox?

Løsning 1: Sluk og tænd

1. Sluk ved at holde Xbox-knappen  nede på forsiden af konsollen inde i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes helt.
  2. Tag strømkablet ud af stikket. Vent 10 sekunder.

Vigtigt! Husk at vente i 10 sekunder. Dette nulstiller strømforsyningen.

3. Tilslut strømkablet i, og tænd din Xbox igen.

Løsning 2: Foretag en opdatering offline

Hvis du vil udføre en opdatering offline, skal du downloade Xbox One Offline System Update-værktøjet på din pc. Følg fremgangsmåden i Løsning med Xbox One-systemopdateringer.

Løsning 3: Foretag en fabriksnulstilling

Som en sidste udvej kan du nulstille til fabriksindstillinger:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Gå til Gå til Indstillinger > System > Konsoloplysninger.
  3. Vælg Nulstil konsol.

Vil du forsøge at starte et spil eller en app?

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-08-19T04:03:38.2019907+00:00

Løsning 2: Fjern og geninstaller spillet eller appen

1. Vælg Mine spil og appsStart.
  2. Markér spillet eller appen, og tryk derefter på Menu-knappen på controlleren.
  3. Vælg Administrer spil.
  4. Vælg Fjern alle.
  5. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  6. Gå til Indstillinger > Tænd/sluk og opstart >Sluk og genstart, og vælg derefter Genstart nu.
  7. Hent spil eller app efter genstart, og prøv at starte den.

Løsning 3: Sluk og tænd

1. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen på forsiden af din Xbox nede i 10 sekunder, indtil den slukkes helt.
  2. Tag strømkablet ud af stikket. Vent 10 sekunder.

Vigtigt! Husk at vente i 10 sekunder. Dette nulstiller strømforsyningen.

3. Tilslut strømkablet i, og tænd din Xbox igen.

Løsning 4: Fjern din profil, og tilføj den igen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Gå til Indstillinger > Konto > Fjern konti.
  3. Vælg din konto, og vælg Fjern.
  4. Vælg dit gamerbillede, og vælg derefter Tilføj ny.
  5. Angiv din mailadresse til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.

Vigtigt! Vælg ikke Få en ny mail.

6. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
  7. Læs Microsoft-serviceaftalen og erklæringen om beskyttelse af personlige oplysninger, og vælg derefter Jeg accepterer.

Løsning 5: Foretag en fabriksnulstilling

Som en sidste udvej kan du nulstille til fabriksindstillinger:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Gå til Indstillinger > System > Konsoloplysninger, og vælg Nulstil konsol.