Fejlkode 0x80072EE7 vises, når du forsøger at åbne indhold på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at åbne indhold på din Xbox One-konsol:

Fejl 0x80072EE7

Dette kan betyde, at konsollen ikke kunne indlæse indholdet, du prøver at åbne.

Løsninger

Løsning 1: Kom tilbage, og prøv igen om lidt.

Dette problem løser sædvanligvis sig selv. Hvis ikke skal du prøve følgende løsninger.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2019-10-14T08:21:04.8892213+00:00

Løsning 3: Test din forbindelse til Xbox Live

1. Genstart netværksenheden (sandsynligvis en router).
  2. Test din Xbox Live-forbindelse:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg System > Indstillinger > Netværk.
    3. Vælg Netværksindstillinger.
    4. Gå til fejlfindingskolonnen, og vælg Test netværksforbindelse.

Hvis der vises et pakketab på mere end 5 %, kan du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x80072EE7 vises, når du forsøger at åbne indhold på Xbox One ", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?