Fejl 80072EFE vises, når du bruger Xbox One-konsollen

Følgende fejl vises, når du bruger din Xbox One-konsol:

Fejl 80072EFE

Det kan betyde, at netværksforbindelsen blev afbrudt, da du prøvede af få opdateringen til denne titel.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-11-24T11:44:05.6951073+00:00

Løsning 2: Test din forbindelse til Xbox Live

1. Genstart din netværksenhed (modem, gateway eller router).
  2. Se Detaljeret netværksstatistik for at kontrollere, om pakketabet er på mindre end 5 procent. Sådan gør du:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Netværk.
    5. Vælg Netværksindstillinger
    6. Vælg Detaljeret netværksstatistik til højre på skærmen Netværksindstillinger.
    7. Se oplysningerne om Pakketab, som er den tredje værdi i den højre kolonne.

Hvis der vises et pakketab på mere end 5 procent, skal du køre Løsning ved fejl på multiplayerforbindelsen på Xbox One og vælge You have high packet loss (Pakketabet er højt).