Fejlkode 80151906 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live i et Xbox 360-spil

Følgende fejlkode vises, når du prøver at spille et Xbox 360-spil på Xbox One eller Xbox 360.

80151906

Løsninger

Løsning 1: Genstart konsollen

På Xbox One:

1. Tryk på Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.
  4. Når du har genstartet, kan du prøve at starte spillet igen.

På Xbox 360:

Løsning 2: Fjern spillet og DLC'en

På Xbox One

1. Vælg Mine spil og appsStart.
  2. Markér spillet eller appen, og tryk derefter på menuknappen på controlleren.
  3. Vælg Administrer spil og udvidelser.
  4. Vælg Fjern alle.
  5. Tryk på Xbox Xbox-knappen midt på din Xbox One, og hold den nede for at åbne strømcenteret.
  6. Vælg Genstart konsol.
  7. Vælg Genstart.
  8. Hent spillet eller appen efter genstart, og prøv at starte den.

På Xbox 360

1. Hvis du vil fjerne spillet, skal du gå til Installer, spil eller slet et spil på Xbox 360-harddisken.
  2. Hvis du vil geninstallere spillet, skal du gå til Sådan kan du downloade tidligere downloadet eller købt indhold igen til din Xbox 360.

Valgfrit: Rapportér problemet

Du kan også rapportere problemet i Xbox Insider Hub-appen, så vi kan undersøge sagen nærmere.

1. Hvis du ikke allerede har den, skal du installere Xbox Insider Hub-appen på din konsol.
  2. Hold nede på Xbox-knappen på controlleren.
  3. Vælg Rapportér et problem i tænd/sluk-menuen.
  4. Beskriv problemet i detaljer, herunder, hvornår den er sket, om du så eventuelle specifikke fejlkoder eller fejlmeddelelser, og om du brugte specifikke spil, softwareprogrammer, hardwareenheder eller specifikt tilbehør, da du har registrerede problemet.

Hvis du gerne vil anmode om yderligere hjælp fra vores community, skal du gå til Xbox-forummerne.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 80151906 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live i et Xbox 360-spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?