Fejlkode 87DD0006 vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox One eller pc

Du ser følgende fejlkode, når du prøver at logge på Xbox Live på en Xbox One-konsol eller pc:

87DD0006

Det kan betyde, at tjenesten var ude af drift, lige før du loggede på.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-25T02:01:34.7051860+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen eller pc'en

På din Xbox One-konsol:

1. På konsollen skal du trykke og holde nede på Xbox-knappen  midt på din Xbox One-controller nede for at åben strømcenteret.
  2. Vælg Genstart konsol.
  3. Vælg Genstart.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.

På din pc:

1. På din pc skal du trykke på Windows-knappen .
  2. Vælg knappen Tænd/sluk > Genstart.

Bemærk! Hvis pc'en ser ud til at være frosset, skal du trykke på Tænd/sluk-tasten og holde den nede i 10 sekunder, indtil pc'en slukkes. Når du har slukket den, skal du trykke på Tænd/sluk-tasten for at genstarte.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 87DD0006 vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox One eller pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?