Fejlkode 0x87dd001a vises, når du bruger din Xbox One

Du ser følgende fejlkode, mens du bruger din Xbox One:

0x87dd001a

Det betyder, at din Xbox ikke har forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse her, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2018-10-23T06:55:22.7276621+00:00

Løsning 2: Test din netværksforbindelse

Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger. Vælg Test netværksforbindelse, og følg vejledningen på skærmen.

Løsning 3: Tjek installationen

Hvis du har en god forbindelse, skal dit spil måske bruge en opdatering. Prøv at starte igen.

Hvis det ikke virker:

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og vælg Mine spil og apps, Se alle, og vælg derefter Opdateringer. Hvis dit spil har brug for en opdatering, vises den der.
  2. Vælg spillet, acceptér opdateringen, og start det derefter igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x87dd001a vises, når du bruger din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?