Fejlkode 0x87dd001a vises, når du bruger din Xbox One eller pc

Du ser følgende fejlkode, mens du bruger din Xbox One eller pc:

0x87dd001a

Det betyder, at din Xbox eller pc ikke har forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Kontrollér status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse her, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2019-08-21T09:03:43.2264188+00:00

Løsning 2: Test din netværksforbindelse

På Xbox One:

Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger. Vælg Test netværksforbindelse, og følg vejledningen på skærmen.

På pc:

1. Tryk på Windows-knappen > Start > Indstillinger > Netværk og internet > Netværksfejlfinding.

Løsning 3: Tjek installationen

Hvis din forbindelse er i orden, mangler dit spil måske en opdatering. Prøv at starte igen.

Hvis det ikke virker, skal du kontrollere, om der er spilopdateringer:

På Xbox One:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg Mine spil og apps > Se alle > Opdateringer. Hvis dit spil mangler en opdatering, vil den være vist her.
  2. Vælg spillet, acceptér opdateringen, og start det derefter igen.

På pc:

1. Åbn Microsoft Store-appen.
  2. Vælg ellipsen … i øverste højre hjørne, og vælg derefter Downloads og opdateringer.
  3. Hvis dit spil mangler en opdatering, vil den være vist her.
  4. Vælg spillet, acceptér opdateringen, og start det derefter igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x87dd001a vises, når du bruger din Xbox One eller pc", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?