Fejl 87E00010 vises, når du kopierer eller flytter et spil eller en app på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at kopiere eller flytte et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

87E00010

Løsning

Du kan prøve at løse denne fejl ved at fjerne spillet eller appen og derefter installere det/den igen, inden du forsøger at flytte det/den igen:

Fjern spillet eller appen

1. Start fra skærmen Start. (Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Start.)
  2. Rul ned, og vælg Mine spil og apps.
  3. Markér det indhold, du vil fjerne.
  4. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  5. Vælg Administrer app eller Administrer spil.
  6. Fremhæv appen eller spillet, og tryk derefter på knappen Menu på controlleren igen.
  7. Vælg Fjern.

Installer appen eller spillet igen

1. Gå til Mine spil og apps.
  2. Vælg Apps eller Spil, og åbn derefter fanen Klar til at installere..
  3. Vælg spillet eller appen for at downloade og geninstallere det/den.
  4. Når spillet eller appen er installeret igen, kan du prøve at kopiere eller flytte spillet igen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 87E00010 vises, når du kopierer eller flytter et spil eller en app på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?