Fejl 8B050033 vises, når du prøver at opdatere din Xbox One

Du får vist følgende fejl, når du forsøger at opdatere din Xbox One:

Fejl ved systemopdatering: 8B050033

Løsning

Dette sker, når Xbox-serverne er ved at blive vedligeholdt. Prøv igen om lidt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 8B050033 vises, når du prøver at opdatere din Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?