Fejl c00d1126 vises, når du afspiller en sang eller en musikvideo på Xbox One

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at afspille et nummer eller en musikvideo på din Xbox One-konsol:

c00d1126
Kontrollér, at du har forbindelse til internettet, og prøv igen. Hvis du helt sikkert har forbindelse, skal du sikre dig, at ingen firewalls eller proxyservere blokere adgang til Xbox-tjenester.

Dette kan betyde, at du prøver at afspille streamet indhold, mens din konsol er offline.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Sørg for, at din Xbox-konsol har forbindelse og er online. Du kan få hjælp til fejlfinding af netværksproblemer i Support til netværk.

Løsning 2: Sørg for, at du er logget på en Xbox Live-konto.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl c00d1126 vises, når du afspiller en sang eller en musikvideo på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?