Fejl CP200 vises, når du prøver at få adgang til dine Xbox One-faktureringsoplysninger

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at få adgang til dine faktureringsoplysninger på Xbox Live:

CP200
Der er problemer med at få adgang til tjenesten (There's a problem reaching the service). Prøv igen om et par minutter.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: Begrænset
2018-10-23T13:35:22.0000000-07:00

Påvirkede platforme:

Xbox 360, Xbox One, Xbox på Windows 10, Xbox på andre enheder

Påvirkede tjenester:

Køb af elementer, der kan downloades

Seneste opdatering

Vi mener, at have identificeret problemet, der forhindrer nogle medlemmer i at købe indhold. Tak for tålmodigheden, mens teamet arbejder på at løse problemet.

Vigtigt! Du skal være logget på med din Microsoft-konto og angive et 10-cifret amerikansk telefonnummer.

Løsning 2: Prøv af få adgang til dine faktureringsoplysninger igen

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl CP200 vises, når du prøver at få adgang til dine Xbox One-faktureringsoplysninger", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?