Fejl CP200 vises, når du prøver at få adgang til dine Xbox One-faktureringsoplysninger

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at få adgang til dine faktureringsoplysninger på Xbox Live:

CP200
Der er problemer med at få adgang til tjenesten (There's a problem reaching the service). Prøv igen om et par minutter.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-11-18T03:17:11.3344061+00:00

Løsning 2: Prøv af få adgang til dine faktureringsoplysninger igen