Fejlkode E105 vises, når du prøver at tænde for din konsol

Én af følgende fejlkoder vises, når du prøver at tænde for din konsol:

• E105
  • E105 xxxxxxxx xxxxxxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Løsning

Brug Løsning af problemer med fejlfinding af Xbox One-startfejl:

1. Gå til Fejlfinding af Xbox One-startfejl.
  2. Rul ned på skærmen, og vælg E105.
  3. Følg derefter vejledningen under fejlfindingen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode E105 vises, når du prøver at tænde for din konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?