Fejlkode E203 vises, når du prøver at opdatere softwaren til din konsol

Du får én af følgende fejlkoder, når du prøver at opdatere softwaren på din konsol:

• E203
  • E203 xxxxxxxx xxxxxxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Løsning

Brug Løsning af problemer med fejlfinding af Xbox One-startfejl:

1. Gå til Fejlfinding af Xbox One-startfejl.
  2. Rul ned på skærmen, og vælg E203.
  3. Følg derefter vejledningen under fejlfindingen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode E203 vises, når du prøver at opdatere softwaren til din konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?