Fejl PBR41210 vises, når du køber et ekstra abonnement på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du køber et ekstra Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement på din Xbox One-konsol:

• Fejl PBR41210
  • Det er ikke tilladt at udvide dit abonnement for din konto i øjeblikket.

Det kan betyde, at du har købt den maksimale abonnementstid, der er tilladt for din konto.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Du kan aktivere den automatiske fornyelse på dit aktuelle abonnement, så du sikrer, at der ikke opstår et hul i din kontos aktuelle abonnement. Du kan finde flere oplysninger i Få at vide, hvordan du slår automatisk fornyelse til for dit Xbox Live Gold-medlemskab.

Løsning 2: Tillad, at den aktuelle abonnementstid udløber før køb.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl PBR41210 vises, når du køber et ekstra abonnement på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?