Fejl PBR9000 vises, når du foretager et køb fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at foretage et køb fra din Xbox One-konsol:

• PBR9000
  • Du har nået grænsen for, hvor meget du kan bruge i Microsoft Store på Xbox One i dag.

Dette kan betyde, at du har nået din daglige forbrugsgrænse for kontoen. Det kan også betyde, at dine faktureringsoplysninger er forkerte eller ufuldstændige.

Løsninger

Løsning 1: Vent en dag
Hvis du har købt for nylig, kan du vente en dag og prøve igen.

Løsning 2: Tjek dine faktureringsoplysninger
Denne fejl kræver måske også, at dine faktureringsoplysninger bliver tilføjet eller opdateret. Sådan gør du:

1. Tryk på Menu-knappen.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Betaling og fakturering.
  4. Vælg Tilføj faktureringsoplysninger eller Rediger faktureringsadresse.
  5. Angiv eller opdater dine faktureringsoplysninger.