Fejl PI101 vises, når du tilføjer eller redigerer en betalingsmetode fra din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at tilføje eller redigere en betalingsmetode fra din Xbox One-konsol:

PI101

Sorry, there was a problem. Try adding or changing that payment option again in a few minutes.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-11-22T13:09:54.8204184+00:00

Løsning 2: Kontrollér, at de kontooplysninger, du har angivet, er korrekte

Hvis oplysningerne er korrekte, så prøv igen om et par minutter.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.