Fejl 0x803F9006 eller 0x87DE2729A opstår, når du åbner et Xbox One-spil eller en app

Du får en af følgende fejlkoder og fejlmeddelelser, når du forsøger at bruge et spil eller en app på din Xbox One-konsol.

0x803F9006

0x87DE2729

Personen, der købte dette, skal logge på

Disse fejl kan betyde, at flere forskellige ting kan forhindre os i at kontrollere brugsrettigheder til et spil eller en app.

Løsninger

Gør et af følgende:

• Hvis du prøver at spille et diskbaseret spil, skal du indsætte spil-cd'en i din Xbox.
  • Hvis du har købt og installeret et spil eller en app fra Microsoft Store eller Microsoft Store på Xbox One, skal du logge på Xbox Live.
  • Hvis spillet eller appen blev installeret fra Microsoft Store eller Microsoft Store på Xbox One af en anden i din husholdning, skal denne person logge på Xbox Live.

Tip! Hvis ejeren af spillet eller appen gør denne konsol til sin hjemme-Xbox (i Indstillinger > Min hjemme-Xbox), vil alle, der bruger denne Xbox, kunne bruge ejerens spil og apps, selvom personen, der installerede dem, ikke er logget på.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 0x803F9006 eller 0x87DE2729A opstår, når du åbner et Xbox One-spil eller en app", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?