Meddelelse om tjenesteafbrydelse sker, når du forsøger at spille et spil

Når du prøver at spille et spil på din Xbox One, modtager du en meddelelse, der angiver, at tjenesten er nede.

Problemet kan være relateret til Xbox Live-vedligeholdelse eller en tjenesteafbrydelse.

Løsning

Kontrollér for normal drift, og prøv derefter igen. Hvis du ønsker det, kan vi give dig besked, når tjenesten vender tilbage til normal drift.

Tjenestestatus for Xbox Live

Hvis du vil spille dit spil som enkeltspiller under tjenestevedligeholdelse, skal du indstille din Xbox til offline. Tryk på Xbox-knappen på controlleren for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger > Gå offline.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Meddelelse om tjenesteafbrydelse sker, når du forsøger at spille et spil", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?