Tilmeld dig Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate, efter at du har konfigureret din Xbox

Din Xbox-konsol er konfigureret. Tillykke! Hvad så nu?

Du kan vælge at få et Xbox Live Gold- eller Xbox Game Pass Ultimate-medlemskab, så du kan få glæde af alle mulighederne på din Xbox-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Tryk på Y-knappen på din controller for at åbne søgefeltet til Microsoft Store.
  3. Afhængigt af det medlemskab, du ønsker, skal du skrive enten Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate i søgefeltet og derefter vælge det fra resultaterne.
  4. Vælg det ønskede medlemskab, og følg derefter de resterende trin for at få dit medlemskab.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Tilmeld dig Xbox Live Gold eller Xbox Game Pass Ultimate, efter at du har konfigureret din Xbox", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?