Sådan tilmelder du dig Xbox Live Gold, når du har konfigureret din Xbox One-konsol

Din Xbox One-konsol er konfigureret. Tillykke! Hvad så nu?

Du kan vælge at få et Xbox Live Gold-medlemskab, så du kan få glæde af alle mulighederne på din Xbox One-konsol. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Abonnementer underKonto.
  5. Vælg Få flere oplysninger om Gold-medlemskab på skærmen Abonnementer.
  6. Vælg Fortsæt.
  7. Vælg det ønskede niveau af medlemskab på siden Xbox Live Gold. Hvis du har en forudbetalt abonnementskode, kan du indløse den ved at vælge Brug en kode. Hvis du vil afslutte uden at oprette et medlemskab, skal du vælge Nej tak.
  8. Hvis du ikke allerede har angivet et kreditkort, skal du angive kreditkortoplysningerne ved at vælge Tilføj et kreditkort.
  9. Følg de øvrige instruktioner for at konfigurere din Xbox Live Gold-konto.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan tilmelder du dig Xbox Live Gold, når du har konfigureret din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?