Gør din spilsamling klar til brug på Xbox One X

Planlægger du at opgradere til Xbox One X? Hvis du allerede bruger standard Xbox One eller Xbox One S, er her, hvordan du skal konfigurere Xbox One X så hurtigt som muligt.

Download først 4K-spilindhold

Find ud af, hvordan du kan hente 4K-versioner (når de er tilgængelige) af spil, du vil spille på en Xbox One X.

Sikkerhedskopiér dine indstillinger

Få oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer din Xbox One-indstillinger, før du opgraderer til en Xbox One X.

Aktivér netværksoverførsel

Få oplysninger om, hvordan du kopierer spil og apps fra én Xbox One-konsol til Xbox One X-konsollen på det samme hjemmenetværk.

Overfør flere spil på én gang på din Xbox One

Kopiér eller flyt spil mellem lagerenheder ved at trykke på en knap.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Gør din spilsamling klar til brug på Xbox One X", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?