Brug stemmekommandoer til at styre dit tv på Xbox One S eller den originale Xbox One

Som med al stemmenavigation på Xbox kræver brug af stemmen, mens du ser tv i OneGuide, et kompatibelt headset eller Kinect – en måde at inputte lyden af din stemme på.

Sig "Hey Cortana, hvad kan jeg sige?" for en liste over kommandoer. Hvis der ikke er noget mikrofonikon i skærmens øverste højre hjørne, lytter Xbox ikke. Gentag "Hey Cortana" før du giver din kommando.

Stemmekommandoer

Bemærk! Stemmekommandoer er lidt anderledes med digitale assistenter. Du kan finde oplysninger om, hvad du skal sige for at styre din Xbox One med en digital assistent, under Hvad kan jeg sige, når jeg bruger Alexa og Cortana som digitale assistenter på Xbox One?

Hvis du vil:

Skal du sige:

Sted:

Se tv

"Watch TV"

Hvor som helst

Slå alle lyde på dit tv eller din modtager fra

"Mute"

Hvor som helst

Slå alle lyde på dit tv eller din modtager til

"Unmute"

Hvor som helst

Øge lydstyrken

"Volume up"

Hvor som helst

Formindske lydstyrken

"Volume down"

Hvor som helst

Åbne OneGuide

"Show TV Guide"

Live tv

Flytte guiden op til kanaler med lavere numre

"Page up"

OneGuide

Flytte guiden ned til kanaler med højere numre

"Page down"

OneGuide

Flytte til højre til senere tidsintervaller

"Later"

OneGuide

Flyt til venstre til tidligere tidsintervaller

(Bemærk! Du kan ikke gå til et tidligere tidspunkt end det aktuelle tidspunkt.)

"Earlier"

OneGuide

Vælge et program fra guiden

Navnet på programmet (f.eks. NOVA)

OneGuide

Vælge en kanal fra guiden

Navnet på stationen (f.eks. PBS)

OneGuide

Skifte til den markerede kanal

"Watch this channel"

OneGuide

Se en bestemt udsendelse eller kanal

"Watch navn på udsendelse eller kanal"

OneGuide

Se listen over dine favoritkanaler

"Favorites"

OneGuide

Se de kanaler, du har set sidst

"Recent channels"

OneGuide

Hoppe til en kanal

"What's on navn på kanal?"

OneGuide

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan se en liste over funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Brug stemmekommandoer til at styre dit tv på Xbox One S eller den originale Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?