Konfigurer live tv med din Xbox One X, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol

Denne side beskriver kravene til brug af OneGuide på Xbox One X, Xbox One S eller den originale Xbox One, så du kan åbne TV-tjenesten fra din konsol. Du kan også se, hvordan du konfigurerer din Xbox One X-, Xbox One S- eller originale Xbox One-konsol, så du kan styre dit TV, din lydmodtager og din set-top-boks.

Første gang du starter TV-appen, hjælper konsollen dig gennem de trin, der er beskrevet nedenfor. Hvis du vil konfigurere live TV senere, kan du vælge Opsætning af live TV fra hubben Underholdning-hubben. Eller, hvis du vil ændre nogle af hardwareindstillingerne efter den første konfiguration, kan du gøre det ved at vælge TV og OneGuideunder System >Indstillinger.

Bemærk! Kanaloplysningerne i OneGuide er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan stadig bruge HDMI-pass-through til at se TV-indhold via din Xbox One, men så viser OneGuide ikke din programoversigt. Du kan se en liste over Xbox One-funktioner og de områder, hvor de er tilgængelige, i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

På denne side

Krav

Du skal have følgende for at kunne bruge OneGuide med dit TV og din Xbox One:

• En kabel- eller satellit-set-top-boks med HDMI-udgang eller en USB-TV-tuner til Xbox One.
  • En forbindelse til Xbox Live, så du kan downloade oplysninger om kanaludvalget til OneGuide.
  • En Kinect-sensor eller et infrarødt kabel.

Tilslut din konsol til din hjemmebiograf

Inden du konfigurerer OneGuide, skal du tjekke, at konsollen er tilsluttet korrekt til dit hjemmebiografsystem, og at den er klar til live TV.

Du kan finde flere oplysninger i Sådan tilslutter du Xbox One til dit hjemmebiografsystem for at se live TV.

Den første opsætning af TV'et

1. Vælg Opsætning af TV fra hubben Underholdning. Du skal svare på en række spørgsmål for at fuldføre TV-opsætningen.
  2. Vælg enten Sæt din kabel- eller satellitboks op eller Sæt din USB-TV-tuner op på skærmen Se TV på din Xbox. Dette valg afhænger af TV-signalets kilde.
  1. På skærmen Lad os se TV prøver systemet at registrere et HDMI-in-signal. Hvis HDMI-signalets kilde vises på billedet på TV-skærmen, skal du vælge Næste for at fortsætte og gå videre til trin 5. Hvis HDMI-signalets kilde ikke vises, skal du gå til trin 4.
  1. Hvis kilden til HDMI-signalet ikke vises på billedet på TV-skærmen, skal du tjekke, om konsollen modtager et signal fra din set-top-boks:
    1. Kontrollér, at din set-top-boks er tilsluttet HDMI-porten på konsollen med et HDMI-kabel.
    2. Hvis der ikke vises live TV på Xbox-skærmen efter et par sekunder, skal du se Der er sort skærm eller dårlig billedkvalitet, når du ser live TV på Xbox One.
    3. Når live TV-billedet vises, skal du vælge Næste.
  1. Vælg Næste på skærmen Lad os konfigurere OneGuide for at angive din kabel- eller satellit-TV-udbyders kanaloversigt. Følg de trin, der er angivet nedenfor, for at angive, hvordan konsollen skal styre din kabel- eller set-top-boks.
    1. Skriv dit postnummer, og vælg Næste for at finde TV-udbydere i dit område.
    2. Vælg din kabel- eller satellit-TV-udbyder i rullemenuen.

Bemærk! Hvis din udbyder ikke vises på listen, eller hvis du kun ser antennebaseret TV, skal du vælge Antenne og derefter trykke på Næste.

3. Vælg din TV-opsætning, og vælg derefter Næste.
    4. Angiv leverandøren af din kabel- eller satellit-set-top-boks.
    5. Hvis konsollen genkender dit mærke, vises meddelelsen "Din kabel- eller satellitboks er blevet sat op". Vælg Næste. Hvis den ikke genkender det, skal du følge instruktionerne på skærmen for at angive, hvordan konsollen skal styre din set-top-boks.
    6. Hvis processen lykkes, vises meddelelsen "Din kabel- eller satellitboks er blevet sat op". Vælg Næste.
  1. Du kan konfigurere alle enheder i din hjemmebiograf, så de reagerer på "Hej Cortana, Xbox tænd" og andre stemmekommandoer. Dette gør du ved at angive, at din Xbox One-konsol skal styre dit TV, når du bliver bedt om det.

Bemærk! Stemmekommandoer er ikke tilgængelige i alle områder. Du kan finde flere oplysninger i Tilgængelighed af Xbox One-funktioner.

1. Vælg Næste på skærmen Tænd dit TV, når du siger "Hej Cortana, Xbox tænd for at fortsætte.
    2. Vælg din TV-producent på listen over de mest almindelige leverandører, og vælg derefter Næste. Hvis producenten ikke står på listen, skal du vælge Jeg kan ikke se mit mærke og indtaste navnet manuelt.
    3. Når konsollen har registreret dit TV, prøver den at identificere TV-modellen ved at sende en række kommandoer. Når du er færdig, vises meddelelsen "Ok, dit TV er sat op".
  1. Du bliver bedt om at vælge, hvilken skærm der skal vises, når konsollen tændes, på skærmen Vælg din opstartsindstilling. Vælg en af mulighederne, og vælg derefter Næste for at fortsætte:
    • Ved opstart, gå til Start. Denne indstilling viser Start, når du tænder konsollen.
    • Gå til TV ved opstart Denne indstilling viser live TV, når du tænder konsollen.

2. Læs oplysningerne på skærmen om, hvordan du skal navigere i OneGuide, for at få mest muligt ud af TV-funktionen på din Xbox One.

Bemærk!

• Hvis din TV-udbyder ikke står på listen, kan dit TV muligvis ikke bruges med OneGuide i øjeblikket. Kanaloversigten og de specifikke programoplysninger er i øjeblikket ikke tilgængelige i alle områder.
  • Du kan få flere oplysninger om, hvordan du finder din TV-udbyder, i Xbox-forummet om TV-hardware.

Foretag ændringer på et senere tidspunkt

Det er nemt at foretage senere ændringer af konfigurationen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg TV og OneGuide.
  4. Opdater de indstillinger, du vil ændre.

Se TV med OneGuide

Hvis du vil se TV med OneGuide, skal du sige "Hej Cortana, se TV" eller vælge Live TV fra hubben Underholdning.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du bruger OneGuide, i Se TV med OneGuide på din Xbox One.