Hvorfor kan jeg ikke kopiere mine spil og apps ved hjælp af netværksoverførsel?

Hvis du allerede har aktiveret netværksoverførsel af spil på din "værts"-Xbox (den konsol, du kopierer spil og apps fra), bliver de elementer, du har valgt, kopieret over, når disse betingelser er opfyldt:

• Begge konsoller er tilsluttet det samme lokale netværk (det anbefales ikke at gøre det som gæst eller via et offentligt netværk). Du bør kunne se din værts-Xbox på netværksoverførselssiden under Indstillinger.
  • Din værts-Xbox er tændt, når du starter overførslen på den anden Xbox. Hvis den er konfigureret til at blive tændt med det samme, skal du kontrollere, at den ikke er i standbytilstand.
  • Du spiller ikke et spil på værts-Xbox'en – når du starter et spil, stoppes den automatiske overførsel.

Hvis du vil genstarte en netværksoverførsel manuelt, mens du spiller et spil, skal du gå til Mine spil og apps > .

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvorfor kan jeg ikke kopiere mine spil og apps ved hjælp af netværksoverførsel?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?