Foretag fejlfinding ved kopiering af spil og apps ved hjælp af netværksoverførsel

Hvis du allerede har aktiveret netværksbaseret spiloverførsel på din "værts-Xbox" (den konsol, du kopierer spil og apps fra), bliver de elementer, du har valgt, kopieret over, når følgende betingelser er opfyldt:

• Begge konsoller er tilsluttet det samme lokale netværk (det anbefales ikke at bruge et gæstenetværk eller et offentligt netværk). Du bør kunne se din værts-Xbox på netværksoverførselssiden. Du kan kontrollere dette ved at gå til System > Indstillinger > Netværk > Netværksoverførsel.
  • Din værts-Xbox er tændt, når du starter overførslen på den anden Xbox. Hvis den er konfigureret til instant-on, skal du sørge for, at den ikke er i standbytilstand.
  • Du spiller ikke et spil på værts-Xbox'en. Hvis du starter et spil, stopper den automatiske overførsel.

Hvis du vil genstarte en netværksoverførsel manuelt, mens du spiller et spil, skal du gå til Mine spil og apps > .

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Foretag fejlfinding ved kopiering af spil og apps ved hjælp af netværksoverførsel", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?