Om resultaterne af testen af Xbox-konsollens parathed til streaming (Preview)

Når du vælger Test konsolstreaming, kontrollerer parathedstesten af streaming fra din Xbox-konsollen (Preview) din netværksforbindelse, forbindelsen til din trådløse controller til Xbox og konsolindstillingerne for at se, om du kan streame Xbox One-spil, herunder Game Pass-titler, fra din hjemmekonsol til din mobilenhed.

Parathedstesten til streaming fra Xbox-konsol (Preview) kontrollerer konfigurationen af konsollen for at kontrollere, at alle krav er opfyldt, hvis du vil aktivere streaming på din Xbox One. De kriterier, der ikke opfyldes, vil blive angivet på resultatskærmen. Hvis skærmbilledet med testresultater fortæller, at din Din konfiguration kræver forbedring, betyder det, at testen har identificeret et eller flere problemer, der skal løses, for at konsolstreaming fungerer korrekt.

Skærm med resultater af test af streaming fra Xbox One-konsol

Bemærk! Hvis der registreres problemer i parathedstesten af streaming fra konsol (Preview), kan du prøve fejlfindingstrinnene nedenfor og derefter køre Test konsolstreaming igen for at se, om problemet blev løst.

Testresultater og fejlfinding

Forbindelse

NAT-type

• Et grønt flueben betyder Open NAT-kriterierne er opfyldt.
  • Et gult udråbstegn betyder, at Moderate NAT-kriterierne er opfyldt. Hvis du vil have en optimal oplevelse, skal du have en Open NAT-type.
  • Et rødt X betyder, at du en Strict NAT. Du kan ikke fuldføre installationen og registreringen, før din NAT-type er Moderat eller (helst) Open. Du kan få hjælp til at forbedre din NAT-type under Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One.

Upstreambåndbredde

Kvaliteten af din oplevelse med streaming fra konsollen afhænger af netværkets uploadhastighed. Der kræves en uploadhastighed på mindst 4,75 Mbps, men 9 Mbps eller hurtigere er den optimale for at opnå den bedste oplevelse med konsolstreaming.

• Et grønt flueben betyder, at hastigheden er hurtigere end 9 Mbps, og at den er velegnet til konsolstreaming.
  • Et gult udråbstegn betyder, at uploadhastigheden er mindst 4,75 Mbps, men mindre end 9 Mbps. Du vil kunne få konsolstreaming, men oplevelsen er muligvis ikke optimal.
  • Et rødt X betyder, at du er blokeret fra konsolstreaming på grund af utilstrækkelig uploadhastighed. Hvis du vil have hjælp til at optimere din netværkshastighed, skal du se Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse (bemærk, at du muligvis skal kontakte internetudbyderen for at øge uploadhastigheden).

Netværksventetid

Din oplevelse med konsolstreaming kan påvirke netværksventetid for dit hjemmenetværk (den tid, det skal tage for netværket at sende og modtage oplysninger). Vi kræver en netværksventetid på mindre end 125 MS, hvis konsolstreaming skal kunne fungere, men en ventetid på mindre end 60 MS er optimal for at opnå den bedste oplevelse med konsolstreaming.

• Et grønt flueben betyder, at netværksventetiden er på60 ms eller mindre, og at den er velegnet til konsolstreaming.
  • Et gult udråbstegn betyder, at netværksventetiden er mellem 60 og 125 ms. du kan få adgang til konsolstreaming, men oplevelsen er muligvis ikke optimal.
  • Et rødt X betyder, at du er blokeret fra konsolstreaming som følge af en netværksventetid på mere end 125 ms. Du kan få hjælp til at minimere din netværksventetid under Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse. Bemærk, at det kan være nødvendigt at kontakte internetudbyderen for at reducere ventetiden på netværket.

Netværkstype

• Et grønt flueben betyder, at du har en kabelforbundet netværksforbindelse. Da konsolstreaming er afhængig af stabiliteten af dit hjemmenetværk, er en kabelforbindelse altid den mest stabile og robuste (og dermed den mere foretrukne) forbindelse.
  • Et gult udråbstegn betyder, at du har en trådløs netværksforbindelse. Dette forhindrer dig ikke i at få konsolstreaming, men du skal bemærke, at trådløse forbindelser er underlagt interferens og andre problemer, der kan forårsage afbrydelser, mens du streamer. Du bør overveje at bruge en kabelforbundet forbindelse til konsolstreaming. Hvis du vil forbedre den trådløse signalstyrke og minimere den trådløse interferens for at opnå den bedste oplevelse med konsolstreaming, kan du se under Løsning af problem med langsom Xbox One-forbindelse.

Udgående port

Denne test sikrer, at netværkstrafikken på port 3074 dirigeres til konsollen.

• Et grønt flueben betyder, at du allerede har konfigureret den nødvendige portvideresendelse.
  • Et rødt X betyder at port 3074 blokeres, og det kan være nødvendigt at aktivere videresendelse af port for at aktivere konsolstreaming. Du kan se under Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One for at finde ud af, hvordan du åbner de nødvendige netværksporte til konsolstreaming.

Controller

Bluetooth-controller

Din trådløse controller til Xbox skal være Bluetooth-kompatibel, for at den kan bruges sammen med din mobilenhed. Parathedstesten til kontolstreaming (Preview) kontrollerer, at den controller, du bruger i øjeblikket, er Bluetooth-kompatibel.

• Et grønt flueben betyder, at den aktuelle controller, som du bruger, er Bluetooth-kompatibel.
  • Et gult udråbstegn betyder, at konsollen ikke kan kontrollere, om din controller er Bluetooth-kompatibel. Dette vil ikke forhindre dig i at konfigurere konsolstreaming, men du kan muligvis ikke parre din controller med telefonen. Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af om din controller er Bluetooth-kompatibel, kan du se under Tilslutte og løse problemer med Bluetooth på din Trådløs controller til Xbox One.
  • Et rødt X betyder, at din controller ikke er Bluetooth-kompatibel.

Controllerfirmware

Parathedstesten til konsolstreaming (Preview) kontrollerer, at den controller, der er sluttet til konsollen, har den nyeste firmware installeret.

• Et grønt flueben betyder, at controllerens firmware er opdateret.
  • Et gult udråbstegn vil ikke blokere for indstilling af konsolstreaming. Det betyder kun, at ny firmware, der er optimeret til streaming af konsoller, endnu ikke er tilgængelig for denne controller. Dette kan resultere i en uventet funktionsmåde fra Xbox-knappen , indtil opdateret firmware er udgivet.
  • Et rødt X betyder, at du skal opdatere din controller, før du parrer den med mobilenheden. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du opdaterer controllerens firmware, under Opdater din Xbox One-controller.

Konsolindstillinger

Strøm

Konsollen skal være angivet til Instant-on, for at mobilenheden kan få adgang til den fra en fjernplacering.

• Et grønt flueben betyder, at konsollen er indstillet til Instant-on og kan bruges til konsolstreaming.
  • Et rødt X betyder, at konsollen er indstillet til energibesparende tilstand, og at den skal skiftes til Instant-on. Se Skift strømindstillingerne på Xbox One-konsollen.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Om resultaterne af testen af Xbox-konsollens parathed til streaming (Preview)", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?