Dobbelt NAT er registreret i dine netværksindstillinger

Hvis du kan se "Der er registreret dobbelt NAT" i dine Netværksindstillinger, kan du prøve disse trin for at ændre eller fjerne det.

Kontrollér, om du bruger et modem eller en gateway

Hvis du ikke er sikker på, om enheden i dit hjemmenetværk er et modem eller en gateway, er der et par ting, du kan se efter:

• Kontrollér navne på enheden, producentoplysningerne eller modelnummeret
  • Hvis du har et trådløst signal fra en enhed for at få adgang til internettet, har du sandsynligvis en gateway
  • Hvis du har flere porte på enheden, har du sandsynligvis en gateway.

Dit netværk bruger en router og en gateway

Hvis du både bruger en router og en gateway, skal du fjerne en af dem fra netværket. Hvis du vil fjerne en af disse, kan du:

Ændre, hvordan din gateway eller routeren er konfigureret

Prøv først at sætte din gateway i brotilstand. Hver producent håndterer brotilstanden forskelligt, så du skal kontakte producenten eller tjenesteudbyderen for at finde ud af, hvordan du kan sætte din gateway i brotilstand.

Hvis du ikke kan sætte din gateway i brotilstand, kan du prøve at ændre din router, så den kun fungerer som et adgangspunkt. Derved fjernes den som en NAT-enhed på netværket.

Når du har ændret dine gateway- eller -routerindstillingerne, skal du genstarte din Xbox og dine netværksenheder og kontrollere Netværksindstillinger igen for at sikre, at NAT-meddelelsen er væk.

Tilslut din Xbox One direkte til gatewayen

Prøv at tilslutte din Xbox direkte til din gateway via Wi-Fi, en kabelforbundet forbindelse eller en anden forbindelse som f.eks. Powerline- MoCA-adaptere.

Når du har forbundet din Xbox direkte til din gateway, skal du kontrollere Netværksindstillinger for at sikre, at NAT-meddelelsen er væk.

Hvis du stadig kan se NAT-meddelelsen, skal du kontakte tjenesteudbyderen for at få hjælp.

Dit netværk bruger en router og et modem

Tilslut din Xbox One direkte til modemmet

Prøv at tilslutte din Xbox direkte til modemmet, og genstart derefter både Xbox og modemmet. Kontrollér Netværksindstillinger for at sikre, at NAT-meddelelsen er væk. Hvis du stadig kan se NAT-meddelelsen, skal du kontakte tjenesteudbyderen for at få hjælp.

Dit netværk bruger kun en gateway

Hvis netværket kun bruger en gateway, skal du kontakte tjenesteudbyderen for at få hjælp.

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du ændrer indstillinger på netværkshardwaren, under Forummer om netværkshardware.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Dobbelt NAT er registreret i dine netværksindstillinger", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?