Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk

Du kan oprette forbindelse til Xbox Live fra en Xbox-konsol vha. dit trådløse netværk. Du skal dog kende din adgangskode til det trådløse netværk, også kendt som sikkerhedsnøgle til trådløs netværk.

Find din adgangskode på hardwaren

Hvis din internetudbyder har leveret din trådløse router eller gateway, er adgangskoden til netværket muligvis trykt på routeren eller gatewayen. Kig efter disse ord:

• Sikkerhedsnøgle
  • Trådløs nøgle
  • WPA-nøgle
  • WPA 2-nøgle
  • WEP-nøgle

Find din adgangskode vha. Windows 10

Hvis din computer allerede er tilsluttet det trådløse netværk, og den kører Windows 10, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Højreklik på indikatoren for trådløs signalstyrke på proceslinjen i Windows 10.
  2. Vælg vælg Netværk og Netværksindstillinger.
  3. Vælg Wi-Fi i den venstre kolonne.
  4. Rul ned, og vælg Netværks- og delingscenter.
  5. Vælg dit Wi-Fi-netværk i den højre kolonne ud for Forbindelser.
  6. Vælg Egenskaber for trådløs forbindelse, og derefter fanen Sikkerhed.
  7. Under Sikkerhedsnøgle til netværksikkerhed skal du vælge Vis tegn for at vise adgangskoden.

Find din adgangskode vha. Windows 8.1 og Windows 7

Hvis din computer allerede er tilsluttet det trådløse netværk, og den kører Windows 8.1 eller Windows 7, kan du finde adgangskoden på følgende måde:

1. Klik på indikatoren for trådløs signalstyrke på proceslinjen (nederst til højre).
  1. Højreklik på navnet på dit trådløse netværk, og vælg derefter Vis egenskaber for forbindelse (Windows 8.1) eller Egenskaber (Windows 7).
  1. Vælg Vis tegn for at få vist adgangskoden til det trådløse netværk.

Find din adgangskode vha. en Mac

1. Klik på på menulinjen øverst på skærmen.
  2. Vælg menuen Programmer, og vælg Hjælpeprogrammer.
  3. Vælg Hovednøglering.
  4. Find navnet på dit netværk og markér det, og markér derefter Vis adgangskode for at få vist adgangskoden til den trådløse forbindelse.

Bemærk! Denne mulighed kan kun benyttes, hvis din Mac tidligere har været (eller i øjeblikket er) tilsluttet det trådløse netværk. Du skal også kende adgangskoden til administratorkontoen på din Mac.

Find din adgangskode på routerens konfigurationswebside

1. Åbn en webbrowser på computeren.
  2. Angiv standard-IP-adressen for din router eller gateway i adresselinjen (se nedenstående tabel), og tryk på Enter.

Nedenfor kan du se IP-standardadresserne for nogle af producenterne af routere og gateways.

Producent

Standard-IP-adresse

Belkin

192.168.2.1

Cisco/Linksys

192.168.1.1

D-link

192.168.0.1

NETGEAR

192.168.0.1
    192.168.1.1

1. Hvis din producent ikke er angivet her, kan du læse dokumentationen til routeren eller gatewayen eller gå ind på producentens websted for at få hjælp. Du kan finde flere routerspecifikke vejledninger i vores forummer om netværkshardware.

Bemærk, at disse fora er på engelsk, så benyt Oversætter på Bing, hvis du vil have et andet sprog.

2. Skriv brugernavnet og adgangskoden til din router eller gateway, og klik på OK.

Bemærk! Hvis du ikke kan logge på, skal du finde standardbrugernavnet og -adgangskoden i dokumentationen til routeren eller gatewayen.

3. Hvis du er logget på, vil du få vist konfigurationssiden til routeren eller gatewayen.
  4. Find området for de trådløse indstillinger, find WEP-, WPA- eller WPA2-adgangskoden, og skriv den ned.

Bemærk! Hvis du har problemer med at konfigurere din router eller gateway, skal du kontakte hardwareproducenten eller besøge producentens websted.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Sådan finder du adgangskoden til det trådløse netværk", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?