Administrer netværksbåndbredde for spiloverførsler på Xbox One

Hvis du har konfigureret dine spil til at blive opdateret automatisk, er der en god sandsynlighed for, at du for nylig har brugt en masse netværksbåndbredde.

Nogle internetudbydere begrænser downloads til et bestemt antal gigabyte (GB) om måneden. Hvis dine spil er opdateret, og du ikke har nået de datagrænser, din internetudbyder har angivet, er der ingen problemer.

Men hvis du har et dataloft, og du er tæt på din månedlige grænse, bør du dog overveje at begrænse downloads til de spil, du snart vil spille.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, vælg derefter System > Indstillinger > System > Opdateringer.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at holde dine spil og apps opdaterede.

Du får kun besked om tilgængelige opdateringer, når du starter et spil eller en app, og du kan vælge, om du vil opdatere nu eller vente til senere.

Se, hvilke spil og apps, der har tilgængelige opdateringer: Åbn guiden, vælg Mine spil og apps > Se alle, og vælg derefter Opdateringer.

Hvis du begrænser downloads og derefter køber spil eller udvidelser på din pc, vil de ikke længere automatisk blive installeret på din hjemme-Xbox. Hvis du vil installere spil, som du har købt på konsollen, skal du gå til Mine games og apps og vælge dem under Klar til at installere. Hvis du vil installere tilføjelsesprogrammer, skal du markere spillet, trykke på Menu-knappen på controlleren og vælge Administrer spil og udvidelser. Vælg udvidelsen for at installere den.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Administrer netværksbåndbredde for spiloverførsler på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?