Administrer netværksbåndbredde for spiloverførsler på Xbox One

Hvis du har angivet, at dine spil skal opdateres automatisk, eller hvis du downloader 4K-spilindhold i forventning om spil på Xbox One X, er der en risiko for, at du har brugt en masse netværksbåndbredde for nyligt.

Nogle internetudbydere begrænser downloads til et bestemt antal gigabyte (GB) om måneden. Hvis dine spil er opdateret, og du ikke har nået de grænser, din internetudbyder har angivet, er der ingen problemer.

Hvis du imidlertid er tæt på din månedlige grænse, bør du overveje at begrænse de overførsler til kun at gælde de spil, du snart vil spille.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg System > Indstillinger > System > Opdateringer.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at holde dine spil og apps opdaterede.

Du får kun besked om tilgængelige opdateringer, når du starter et spil eller en app, og du kan vælge, om du vil opdatere eller vente til senere.

Sådan ser du, hvilke spil og apps der har tilgængelige opdateringer: Åbn guiden, vælg Mine spil og apps > Spil, og vælg derefter Opdateringer.

Hvis du begrænser downloads og derefter køber spil eller udvidelser på din pc, vil de ikke længere automatisk blive installeret på din hjemme-Xbox. Hvis du vil installere spil, du har købt andre steder end på konsollen, skal du gå til Mine spil og apps > Spil og vælge dem på fanen Klar til at installere.. Hvis du vil installere udvidelser, skal du fokusere på spillet, trykke på Menu-knappen  på din controller og vælge Administrer spil. Vælg udvidelsen for at installere den.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Administrer netværksbåndbredde for spiloverførsler på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?