NAT-Type: ikke tilgængelig i netværksindstillingerne

Hvis du får vist en af disse meddelelser på din Xbox One-konsol, kan din netværksforbindelse være blokeret eller afbrudt:

• NAT-type: ikke tilgængelig i Netværksindstillinger
  • Fejlkode 0x89231906, når du forsøger at deltage i en gruppechatsession
  • Kan ikke hente en IP-Teredo-adresse, når du vælger Test multiplayerforbindelse under Netværksindstillinger.

Uden en sikker netværksforbindelse kan du ikke kunne deltage i en gruppechat eller spille visse multiplayer-spil på Xbox Live.

For at få løst problemet med din forbindelse skal du først kontrollere din router:

1. Sørg for, at routeren har de nyeste opdateringer.
  2. Sørg for, at routeren har Teredo-forbindelsen aktiveret. Du kan finde ud af, hvordan du kontrollerer Teredo-forbindelsen til din router, i dens manual eller på producentens supportwebsted. Hvis du har en Apple AirPort- eller FRITZ!box-router:

Når du har kontrolleret din router:

1. Genstart din router og din Xbox One.
  2. Gå til Indstillinger > Netværk > Netværksindstillinger for at sikre, at fejlmeddelelsen er væk.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "NAT-Type: ikke tilgængelig i netværksindstillingerne", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?