UPnP fungerer ikke i dine netværksindstillingerne

UPnP (Universal Plug and Play) er, hvad din Xbox bruger til at konfigurere routeren til multiplayer-spil og chat. Hvis du kan se "UPnP fungerer ikke"" i din konsols netværksindstillinger, skal du først kontrollere, om routeren skal opdateres. Hvis routeren har den nyeste opdatering fra producenten:

1. Log på din routers webbaserede konfigurationsside, og kontrollér, at dens UPnP-indstilling er aktiveret. Du kan normalt finde hjælp til første gang i denne routermanual eller på producentens supportwebsted.
  2. Deaktiver UPnP-indstillingen, og gem dine ændringer.
  3. Genstart din konsol, modemmet og routeren.
  4. Aktivér UPnP-indstillingen igen, og gem dine ændringer. Hvis der er en nulkonfigurationsindstilling, skal du sørge for, at den også er slået til.
  5. Genstart modemmet og routeren.

Når du har nulstillet routeren, skal du genstarte din konsol og kontrollere dine netværksindstillinger igen for at sikre, at UPnP-meddelelsen er væk.

Hvis UPnP stadig ikke fungerer, eller den ikke understøttes ikke på din gateway/router, kan du også prøve at bruge routerens DMZ, portvideresendelse eller portudløsningsfunktioner.

Få mere hjælp i Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One.

Du kan finde flere oplysninger i vores forummer om netværkshardware og få at vide, hvordan du konfigurerer og opdaterer din specifikke netværkshardware.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "UPnP fungerer ikke i dine netværksindstillingerne", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?