Brug Xbox One offline

Hvis du vil bruge din Xbox One uden at blive bedt om at oprette forbindelse til Xbox Live, skal du angive den til offline. Når Xbox er offline, kan den ikke oprette forbindelse til netværk.

Hvis du er offline på grund af en strømsvigt på dit hjemmenetværk, hos din internetudbyder eller Xbox Live, anbefaler vi, at du ikke indstiller din Xbox til offline. Selvom du kan være offline i begge tilfælde, vil du ved at lade Xbox være indstillet til online få den til automatisk at oprette forbindelse til Xbox Live igen så hurtigt som muligt.

Bemærk!

Du skal være online, når du konfigurerer Xbox One for første gang. Du kan ikke afslutte installation uden en internetforbindelse. Når din Xbox er opdateret, og du har tilføjet din profil, kan du gå offline.

Når din Xbox er offline, kan du:

• Se TV (selvom du skal være online for at få OneGuide-oversigter)
  • Log på din profil (hvis du tidligere har logget på online)
  • Skift indstillinger for konsollen (med undtagelse af profil- og familieindstillinger; styrefunktioner til indhold ændres ikke i offlinetilstand)
  • Spille spil (forudsat at du har angivet den som din hjemme-Xbox eller har en spildisk)
  • Gemme gameklip og skærmbilleder
  • Optjene gennemførelser (der er dog en begrænset plads til udsendelser og gennemførelser offline, så du bør gå online en gang imellem for at synkronisere dem).

Aktiviteter, hvor din Xbox skal være online, omfatter:

• Brug af spil og apps, som kræver internettet
  • Synkronisering af spilstatus og spil af gemte spil fra en anden Xbox
  • Brug af sociale funktioner som venner, meddelelser og grupper
  • Køb til spil, udvidelser, film osv.
  • Opdatering af spil, apps og din Xbox-konsol

Indstil din Xbox til offline

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger.
  3. Vælg netværk.
  4. VælgNetværksindstillinger under Gå offline.

Gå online igen ved at gentage de første tre trin, og vælg Gå online i trin 4.

Hvis din Xbox er online, men du ikke kan logge på Xbox Live, kan du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.