Godkend dit barns køb på Xbox One

Lad Spørg en forælder være aktiveret for at kræve, at en voksen godkender de ting, som dit barn vil købe i Microsoft Store, med undtagelse af det, barnet får via gavekort eller penge på sin Microsoft-konto. For at sikre, at denne funktion er slået til, skal du følge disse trin.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Gå til System > Indstillinger > Konto > Børnesikring.
  3. Vælg Administrer familiemedlemmer, og vælg et barns konto.
  4. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv. Vis detaljer og tilpas > Køb og download , og vælg Til på rullelisten.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Godkend dit barns køb på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?