Godkend dit barns køb på Xbox One

Slå Spørg en forælder til, og kræv, at en voksen godkender de ting, som dit barn vil købe i Microsoft Store – med undtagelse af det, barnet får via gavekort eller penge på sin Microsoft-konto.

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Konto > Familie, og vælg en børnekonto.
  2. Vælg Beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Køb og downloade, og vælg Til på rullelisten.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Godkend dit barns køb på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?