Bloker upassende websteder på din Xbox One-konsol

Video: Bloker websteder på din Xbox. Kontrollér, hvilke websteder dit barn kan få adgang til.

Bemærk! Videoen er kun tilgængelig på engelsk.

Med webfiltrering kan du styre, hvilke websteder dine børn kan få adgang til på Xbox One. (Vi slår automatisk denne indstilling til for børn under 8.)

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, gå derefter til System > Indstillinger > Alle indstillinger > Konto > Familie.
  2. Vælg den børnekonto, du vil føje webfiltre til, og vælg derefter Webfiltrering.
  3. Vælg på rullelisten for at få vist alle de tilgængelige indstillinger.
  4. Vælg det ønskede niveau af webfiltrering. (Bemærk! Bestemte websteder kan kun føjes til listen Altid tilladt på account.microsoft.com/family.)

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Bloker upassende websteder på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?