Bloker upassende websteder på din Xbox One-konsol

Video: Bloker websteder på din Xbox

Se videoen Bloker websteder på din Xbox. Bemærk! Denne video er kun tilgængelig på engelsk.

Med webfiltrering kan du styre, hvilke websteder dine børn kan få adgang til på Xbox One. (Vi aktiverer dette automatisk for børn, der er under otte år gamle.)

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Konto > Børnesikring.
  2. Vælg Administrér familiemedlemmer, og vælg derefter den børnekonto, du vil tilføje webfiltre til.
  3. Vælg Webfiltrering, og vælg derefter rullemenuen for at se alle tilgængelige valgmuligheder.
  4. Vælg det ønskede niveau af webfiltrering.

Bemærk! Hvis du vælger Tillad kun liste, kan dit barn kun se de websider, du har tilføjet til listen Altid tilladtaccount.microsoft.com/family.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Bloker upassende websteder på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?