Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn begge er logget på Xbox One

Hvis de fleste eller alle dine apps og spil er blevet erstattet af indhold, der er "Egnet for alle", eller hvis du ikke kan finde en app eller et spil, er både du og ét af dine børn med indholdsbegrænsninger logget på Xbox One-konsollen.

• Når både en voksen og et barn er logget på Xbox One, gennemtvinger konsollen de indholdsbegrænsninger, der er angivet for barnekontoen. Det betyder, at hvis dit barn eller din teenager ikke har tilladelse til at se en film med voksenindhold, så kan du heller ikke se denne film, så længe barnet er logget på.
  • Når et barn logges på, mens en voksenkonto bruger indhold uden begrænsninger, bliver spillet eller appen afbrudt, og den voksne bruger bliver bedt om at give barnet tilladelse til at bruge eller se indholdet.

Dette kan ske i følgende situationer:

• Kinect-sensoren er konfigureret til at logge genkendte spillere på automatisk. Hvis en spiller genkendes og logges på, når han eller hun går ind i spilleområdet, bliver spillet afbrudt, og brugeren bliver bedt om at give barnet lov til at se indholdet.
  • Barnet er blevet logget på, mens den voksne var ude af rummet.
  • Barnet blev ikke logget af, da han eller hun var færdig med at bruge Xbox One.

Hvilke muligheder har jeg?

Du har tre muligheder i hvert af disse scenarier.

Løsning 1: Giv dit barn lov til at bruge indholdet med en begrænsningsundtagelse for netop dette indhold

1. Vælg den voksenkonto, der skal give tilladelsen, på skærmen Vælg, hvem der skal give tilladelse.
  2. Angiv mailadresse og adgangskode for den voksnes konto eller konsollens adgangsnøgle.
  3. Vælg enten Altid eller Kun denne gang.

Løsning 2: Log barnekontoen af

Du får igen de tilladelsesniveauer, som du har fået tildelt, når barnet er logget af. Sådan logger du dit barn af:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Log på.
  2. Vælg dit barns konto.
  3. Vælg Log af.

Løsning 2: Luk anmodningen om tilladelse

Tryk på B-knappen på din controller for at gå tilbage og fortsætte med at bruge de begrænsede indstillinger, mens dit barn er i rummet.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Indholdsbegrænsninger, når en voksen og et barn begge er logget på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?