Hvordan fungerer multiplayer og kommunikation for spil på tværs af netværk?

I multiplayerspil på Xbox Live bestemmer indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed online, hvem der kan kommunikere med dig via tale og tekst.

Nogle spil kan spilles på tværs af netværk – for eksempel mellem personer på Xbox Live og personer, der spiller på Nintendo eller PlayStation (endda i nogle tilfælde på pc).

Angiv beskyttelse af personlige oplysninger og onlinesikkerhed for spil på tværs af netværk

1. Gå til Xbox One, tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. Gå derefter til System > Indstillinger > Konto.
  2. For dig selv skal du vælge Privatlivs- og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.
    For et familiemedlem skal du vælge Børnesikring > Administrer familiemedlemmer. Vælg et familiemedlem, og vælg derefter Privatlivs- og onlinesikkerhed > Xbox Live-privatliv > Vis detaljer og tilpas > Kommunikation og multiplayer.
  3. Gennemse og vælg indstillinger for følgende:
    • Du kan spille med personer uden for Xbox Live. Dette er knappen til enten at tillade eller forbyde alt spil på tværs af netværk.

Du kan kommunikere uden for Xbox Live med stemme og tekst. Når spil på tværs af netværk er tilladt, kan du styre kommunikationen med denne indstilling. Du kan gøre alt fra at blokere eller tillade det til kun at tillade det mellem dig (eller dit barn) og venner, du udpeger i et bestemt spil.

Vælg at tillade kommunikation på tværs af netværk via tekst og stemme med:

• Alle. Det betyder, at du kan kommunikere med enhver, der spiller dette spil på andre netværk end Xbox Live.
    • Bloker. Det betyder, at du ikke kan kommunikere med enhver, der spiller på andre netværk end Xbox Live. Denne indstilling påvirker ikke kommunikation med spillere på Xbox Live.
    • Venner i spillet. Det betyder, at når du spiller spil på tværs af netværk, er de eneste personer uden for Xbox Live, som du kan kommunikere med, venner, du har tilføjet i et bestemt tværgående spil.
    • Denne indstilling fungerer uafhængigt af indstillingen for Xbox Live-venner (Xbox Live-privatliv > Venner og klubber > Du kan tilføje venner).

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Hvordan fungerer multiplayer og kommunikation for spil på tværs af netværk?", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?