Giv en undtagelse på dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One

Hvis du vil give dit barn lov til at se indhold, der er klassificeret højere end indstillingerne for familiens børnekonti, behøver du ikke at ændre alle indstillinger for at give adgang til et bestemt element.

Alle voksne i familien kan give undtagelser til de indholdsbegrænsninger, der gælder for familiens børnekonti. Du kan vælge mellem to indstillinger, når du angiver undtagelser til indholdsbegrænsningerne:

• Altid – denne indstilling angiver en permanent undtagelse, som ikke kan tilbagekaldes.
  • Kun denne gang – denne indstilling giver en engangstilladelse. Den udløber, når barnet logger af konsollen.

Bemærk Du skal have en Xbox-konto på konsollen for at kunne tildele undtagelsen "Altid". Hvis din konto ikke er på konsollen, kan du kun angive en midlertidig undtagelse ("Kun én gang") for den aktuelle session.

Sådan angives en undtagelse til indholdsbegrænsninger

Bemærk! Hvis du allerede har givet dit barn tilladelse til at købe det spil eller den video, du angiver en undtagelse for, skal indholdet købes, downloades og installeres, før du kan give barnet tilladelse til at bruge det.

1. Få dit barn til at logge på sin konto på Xbox One-konsollen.
  2. Find det indhold, du vil give dit barn adgang til.
  3. Vælg den voksenkonto, der skal give tilladelsen, på skærmen Vælg, hvem der skal give tilladelse.
  4. Angiv mailadresse og adgangskode for den voksnes konto eller konsollens adgangsnøgle.
  5. Vælg Altid eller Kun én gang (eller kun Kun én gang, hvis din konto ikke er på konsollen).

Når du har givet dit barn tilladelse til at bruge indholdet, kan barnet åbne det med det samme.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Giv en undtagelse på dit barns indholdsbegrænsninger på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?