Undgå uautoriserede køb på Xbox One

Xbox One giver dig mulighed for at dele et Xbox Live Gold-abonnement med andre, der bruger din Xbox – uden at disse andre brugere kan købe noget med det kreditkort, der er knyttet til abonnementet. Du skal bare få alle, der bruger din Xbox, til at logge på med deres egen Microsoft-konto.

Sådan forhindrer du uautoriserede køb og kontoændringer:

• Opret en adgangsnøgle, og kræv, at den skal angives i disse situationer:
  • Opret en konto for alle, der bruger din Xbox. Hvis du vil kræve, at alle bruger deres egen profil, kan du styre, hvem der kan foretage køb og ændre forældrekontroller. Du kan få hjælp til at oprette nye Microsoft-konti og føje konti til din Xbox ved at gå til Opret en barnekonto, og tilføj familiemedlemmer på Xbox One.
  • Tilføj en gæstekonto. Hvis du tilføjer en gæstekonto på konsollen, beskytter du dine konto- og dine betalingsoplysninger, når du spiller med venner, der ikke har en konto.
  • Brug Xbox Live Gold-delingsfunktioner til at dele fordelene ved Xbox Live Gold og Xbox Game Pass Ultimate uden at dele dine logonoplysninger eller kontooplysninger.
  • Kontrollér dine betalingsoplysninger. Du bør ikke føje kreditkortoplysninger til en konto, der tilhører et familiemedlem, som ikke skal kunne foretage køb, f.eks. et barn. Du kan altid købe Xbox-gavekort, hvis dine børn skal kunne købe ting.
  • Du kan sætte penge ind på dit barns Microsoft-konto og angive grænser for, hvor meget barnet må bruge i Microsoft Store, på account.microsoft.com/family.
  • Slå Bed en forælder til for at kræve en voksens godkendelse for ting, som dit barn vil købe i Microsoft Store.
  • Log af, når du er færdig med at bruge din Xbox. Derfor bør du altid logge af, efter du har brugt konsollen, hvis du vil undgå, at andre personer bruger det kreditkort, der er knyttet til dit Xbox Live Gold-abonnement.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Undgå uautoriserede køb på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?