Fjern et familiemedlem fra din familie på Xbox One

Det primære formål med at oprette en "familie" er, at den gør det nemmere at administrere forældrekontrol og onlinesikkerhed for børn. Du kan styre, hvem der skal være i din familie, fra din Xbox One-konsol eller fra en Windows 10-enhed.

Hvis du vil fjerne et familiemedlem, der bruger din Windows 10-enhed, kan du se Hvad er en Microsoft-familiegruppe?

• Enhver voksen i familien kan fjerne et andet familiemedlem. Børn og teenagere har ikke tilladelse til at foretage en sådan handling.
  • Når et barn er fjernet fra familien, kan barnet ikke bruge Xbox Live-tjenesten, før det er blevet føjet til en anden familie. Se Føj et nyt medlem til din familie på Xbox One.
  • Voksne, der er fjernet fra familien, kan ikke længere administrere børnekonti i familien. Men de har alle rettigheder på deres konto, og de vil kunne bruge funktionen til deling af hjemmekonsol, når de er logget på hjemmekonsollen.

Bemærkning om sikkerhed Hvis der er nogen, du ikke kender, i din familie, så fjern dem. Hvis du er et barn, og den person, du ikke genkender, er angivet på din konto som din eneste voksne, skal dine rigtige forældre kontakte Microsoft Support.

Fjern et familiemedlem på din Xbox One

1. Log på konsollen med den korrekte konto.
  2. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  3. Vælg System > Indstillinger > Konto.
  4. Vælg Børnesikring > Administrer familiemedlemmer.
  5. Hvis du bliver bedt om det, skal du bekræfte, at du har ret til at foretage disse ændringer, ved at skrive din adgangskode eller adgangsnøgle.
  6. Vælg den konto, du vil fjerne fra familien.
  7. Vælg Fjern <Navn> fra familie, hvor <Navn> er navnet på den person, du vil fjerne.
  8. Vælg Fjern fra familie for at bekræft, at du vil fjerne dette familiemedlem.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fjern et familiemedlem fra din familie på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?