Angiv en aldersgrænse for indhold på Xbox One

Bloker voksenindhold på Xbox One ved at vælge mellem de forhåndsindstillede anbefalinger efter alder.

1. Tryk på knappen Xbox  for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Konto > Familie.
  2. Vælg den barnekonto, du vil opdatere, og vælg derefter Adgang til indhold. (Dit barns restriktioner indstilles som standard til den alder, der er tilknyttet deres Microsoft-konto.)

Når dit barn anmoder om at bruge en blokeret app eller et blokeret spil, kan du bruge den eller det og føje den eller det til listen Altid tilladt.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Angiv en aldersgrænse for indhold på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?