Angiv en aldersgrænse for indhold på Xbox One

For at sikre, at dine børn kun har adgang til familievenlige spil, apps, tv-programmer og film på deres Xbox One, kan du vælge mellem forudindstillede anbefalinger efter alder.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og gå derefter til System > Indstillinger > Konto > Børnesikring.
  2. Vælg Administrér familiemedlemmer, og vælg derefter den børnekonto, du vil føje webfiltre til. Under Adgang til indhold skal du vælge den ønskede aldersbegrænsning. (Som standard er dit barns begrænsninger indstillet til den alder, der er knyttet til barnets Microsoft-konto.)

Når dit barn anmoder om at bruge en blokeret app eller et blokeret spil, der ligger over dets indholdsbegrænsninger, kan du godkende det ved at logge på med din adgangskode og vælge Altid eller Bare denne gang.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Angiv en aldersgrænse for indhold på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?