Angiv grænser for skærmtid for din familie

Du kan styre, hvor lang tid dine børn bruger på at spille spil og se programmer, ved at fortælle Xbox, hvordan du administrerer deres skærmtid.

Bemærk! Når grænserne for skærmtid er indstillet, tæller tiden ned, hver gang et barn logger på. Så hvis de ikke aktivt bruger deres konsol, skal du bede dem om at logge af.

Angiv grænser for skærmtid online

1. Log på din Microsoft-konto.
  2. Gå til din familieside, og vælg Skærmtid under dit barns navn.
  3. Her har du to muligheder:
    • Hvis du vil bruge den samme tidsplan til alle enheder, skal du slå Brug én plan for skærmtid til Til.
    • Hvis du vil konfigurere særskilte tidsplaner, kan du individuelt slå skærmtid for pc og Xbox One Til.
  4. Du kan se hver dag i ugen. Du kan enten:
    • Tilpasse, hvor meget tid dit barn kan bruge på deres enheder hver dag, og hvornår de kan bruge dem, eller
    • Du kan give den fulde mængde tid, du har planlagt, ved at vælge Maks. planlagt. (Hvis du f.eks. har tilladt skærmtid fra 8.00 til 20.00, kan de bruge deres enheder i hele det tidsrum).

Angiv en skærmtidsnotifikation på din Xbox One-konsol

Sådan giver du dit barn et varsel på konsollen, når skærmtiden er ved at løbe ud:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg System > Indstillinger > Præferencer > Notifikationer.
  3. Vælg Xbox-notifikationer > System, og sørg for, at Systemnotifikatiner er slået Til.

Hvis dit barn løber tør for spilletid, kan du tilføje mere ved at logge ind med din konto på konsollen. Når du bliver bedt om at udvide dit barns tid, skal du vælge, hvor meget ekstra tid du vil tilføje.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Angiv grænser for skærmtid for din familie", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?