Konfigurer Alexa som en digital assistent for Xbox One

Bemærk! Xbox Skill for Alexa er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Opsætning

Sådan konfigurerer du Xbox-færdigheden for Alexa:

1. Log på din Xbox. Den Xbox, du er logget på, sammenkædes automatisk (du kan også aktivere den på konsollen under System > Indstillinger > Kinect og enheder > Digitale assistenter).
  2. Sig "Alexa, åbn Xbox", og åbn Alexa-appen, eller søg efter Xbox i afsnittet Færdigheder i Alexa-appen.
  3. Vælg Xbox-færdighed, og log på med din Microsoft-konto.
  4. Følg vejledningen for at finde din konsol, og par den med dine Alexa-enheder.

Hvis flere personer skal logge på den samme Xbox, kan du se Brug Alexa med flere Xbox-profiler.

Alexa-kommandoer til Xbox

Standardkommandoer

Brug standardkommandostrukturen som i de følgende eksempler for at få adgang til alle de tilgængelige kommandoer for Xbox-færdigheden på Alexa:

• “Alexa, tell Xbox to pause”
  • “Alexa, tell Xbox to resume”
  • “Alexa, tell Xbox to turn up volume”
  • “Alexa, tell Xbox to turn volume down 5”
  • “Alexa, tell Xbox to turn off”
  • "Alexa, tell Xbox to launch Rocket League"
  • “Alexa, tell Xbox to launch Netflix”
  • “Alexa, tell Xbox to start broadcasting”
  • “Alexa, ask Xbox what I can say”

Både "Tell Xbox" og "Ask Xbox" fungerer for standardkommandoer.

Smart Home-kommandoer

Alexas Smart Home-kommandoer fungerer for tænd/sluk, lydstyrke og mediekontroller. Med Smart Home-kommandoer kan du udelade "Fortæl Xbox"- eller "Spørg Xbox"-delen, som i disse eksempler:

• "Alexa, sæt ‘Xbox’ på pause"
  • "Alexa, fortsæt på ‘Xbox’"
  • "Alexa, skru op for lydstyrken på ‘Xbox’"
  • "Alexa, skru ned for lydstyrken på ‘Xbox’"
  • "Alexa, sluk ‘Xbox’"

Standardenhedsnavnet i Alexa-appens Smart Home Devices-afsnit er "Xbox", men Smart Home-kommandoerne vil fungere, selvom du ændrer navnet til noget andet – f.eks. "Dagligstue-Xbox" eller "Zachs Xbox". Dette er især vigtigt, hvis du vil bruge Alexa på mere end en Xbox. Du kan ændre navnet på enheden for din Xbox under Smart Home > Enheder i Alexa-mobilappen.

Hvis du for nylig har brugt din Xbox One, og der ikke er andre Smart Home-enheder tilknyttet Alexa, kan du fuldstændigt udelade enhedsnavnet som i følgende:

• “Alexa, pause”
  • “Alexa, spil”
  • “Alexa, genoptag”
  • "Alexa, spring frem"

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer Alexa som en digital assistent for Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?