Konfigurer Cortana som en digital assistent for Xbox One

Bemærk! Xbox Skill for Cortana er muligvis ikke tilgængelig på alle sprog.

Denne artikel handler om at konfigurere Cortana som en digital assistent.

Konfigurer Xbox-færdigheder til Cortana

1. Log på den Xbox, du vil styre.
  2. På din Windows 10-pc eller i Cortana-appen til iOS eller Android skal du sige "Hey Cortana, par min Xbox." og derefter logge på med din Microsoft-konto for at tilknytte færdigheden.

Bemærk! Hvis du har problemer med at konfigurere færdigheden, kan du prøve at oprette forbindelse til Xbox under afsnittet Forbundet startside i notesbogen:

Liste over Cortana-kommandoer til Xbox

Genvejskommandoer

Brug standardkommandostrukturen som i de følgende eksempler for at få adgang til alle de tilgængelige kommandoer for Xbox-færdigheden for Cortana:

• "Hey Cortana, sæt min Xbox på pause"
  • "Hey Cortana, fortsæt på Xbox"
  • "Hey Cortana, skru op for lydstyrken på min Xbox"
  • "Hey Cortana, bed Xbox om at blive slukket"
  • "Hey Cortana, start Rocket League"
  • "Hey Cortana, start Netflix"
  • "Hey Cortana, start udsendelse på Xbox"
  • "Hey Cortana, tag et skærmbillede"
  • "Hey Cortana, optag det."
  • "Hey Cortana, gå til Start."
  • "Hey Cortana, start en gruppe."

Standardkommandoer

• “Hey Cortana, bed Xbox om at blive sat pause
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at fortsætte
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at skrue op for lydstyrken
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at skrue ned for lydstyrken 5
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at slukke
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at starte Rocket League
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at starte Netflix
  • “Hey Cortana, bed Xbox om at starte broadcasting
  • “Hey Cortana, spørg Xbox, om hvad jeg kan sige

Både "Fortæl Xbox" og "Spørg Xbox" fungerer for standardkommandoer.

Løste dette dit problem?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Konfigurer Cortana som en digital assistent for Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?